FEN BRAUN HD 730
Web cijena

FEN BRAUN HD 730

69.00€
Proizvođač: Braun
Vrsta proizvoda: Fen
Model: HD 730
Jedinica mjere: Kom
Šifra: 2982
Artikal trenutno nije dostupan. Ukoliko želite da provjerite da li je isti moguće ponovo nabaviti odradite poručivanje pa će Vas kontaktirati služba prodaje.

      Braun fen HD 730

      Snaga: 2200W

      IONTEC: Superiorna jonska performansa da umiri kovrdže za prirodnu uglađenost i sjaj. Vaše ubeđenje za zdrav stajling.

      Balans vlage: Satinski joni obnavljaju vlažnost Vaše kose

      Anti-statično sušenje: Superiorna jonska performansa umiruje kovrže i statiku za instant uglađenost

      AntiDry-Out

      Anti hair damage: Isušuje kožu nežno i osigurava optimalnu zaštitu

      Cold Shot

      Difuzor za volumen loknaste kose

      Dizajniran za 100% sigurno sušenje: Satin Hair fen

      Braun Satin Hair 7 fen sa IONTEC tehnologijom specijalno je napravljen da povrati sjaj i zdravlje Vaše kose nakon feniranja. Istraživanja su pokazala da prekomerna toplota za vreme sušenja dovodi do značajnog gubitka vlage u kosi što rezultira povećanom lomljivošću i nezdravom izgledu. Braun Satin Hair 7 fen će Vam ponovo obezbediti zdrav izgled jer konstantno održava kontrolu toplote i obavlja funkciju ovlaživanja.

      Dokaz:

      8 od 10 žena reklo je da im je kosa primetno sjajnija nakon upotrebe Satin Hair 7 fena sa IONTEC tehnologijom u poređenju sa njihovim trenutnim fenom. *

      9 od 10 žena primetilo je da im je koža primetno više glatka nakon korišćenja Satin Hair 7 fena sa IONTEC tehnologijom u poređenju sa njihovim trenutnim fenom.*

      *Oni koji su izrazili prednost; Izvor: MM institut za istraživanje, Nemačka, januar 2006

      Sascha Breuer, frizer poznatih ličnosti: „Braun Satin Hair 7 fen raspoređuje toplotu na kontrolisani način kako bi nežno doveo kosu u oblik koji želite. Ovo ujednačeno sušenje umanjuje kovrđanje krajeva i dozvoljava Vam da kontrolišete pravac u kojem kosa ide, praveći pokret u stil koji želite da imate.“

      Možete videti i osetiti razliku dok vaša kosa postaje sjajnija, svetlucavija, mekša i zdravija.

      Glavne karakteristike:

      IONTEC: Kao i svi Braun Satin Hair 7 uređaji i Braun Satin Hair 7 fen poseduje Braunovu inovativnu IONTEC tehnologiju. IONTEC je jedistvena tehnologija koja je specijalno dizajnirana da štiti zdravlje Vaše kose i da povrati njen zdrav izgled. Zeleni mlaznjak jona ispušta milione aktivnih jona na Vašu kosu kako bi privukao čestice vlage iz vazduha u toku sušenja. Rezultat je besprekoran blistavi sjaj koji reflektuje zdravlje Vaše kose.

      Balans vlage: Aktivni joni obuhvataju svaku dlaku i brzo vraćaju balans vlage kosi koja se izgubi tokom sušenja sa previše toplote.

      Antistatično feniranje: Braunova jedinstvena jonska tehnologija proizvodi veliki broj aktivnih jona koji obuhvataju svaku dlaku. Ova napredna tehnologija ponaša se kao prirodni ovlaživač za vreme stilizovanja, krotljenja kovrđi i elektriciteta, čineći kosu prelepo sjajnom i glatkom.

      Anti hair damage: Jedinstveni Satin Protect™ sistem Vam čak omogućava da zadržavate temperaturu od 70°C dok je protok vazduha nepromenjen. Ovo omogućava da se kosa ravnomerno osuši bez bojazni od njenog spaljivanja.

      Anti dry-out: Satin Hair 7 fen sa svojom jedinstvenom IONTEC tehnologiju specijalno je napravljen da spreći isušivanje i oštećenje kose. Čak i unapređuje nivo vlage dok suši u poređenju sa drugom uređajima bez IONTEC tehnologije.

      Anti hair breakage: Genijalna mreža filtera na pozadini Braun Satin Hair 7 fena pomaže da se izbegne lomljenje kose. Štiti kosu da se ne usisa i upetlja unutar uređaja. Ovo čini stilizovanje još lakšim, a filter možete jednostavno izvaditi kako biste ga očistili.

      Specijalne karakteristike za savršen stajling:

      Idealan za kovrdžav stil: Povijeno sušenje je mnogo lakše uz pomoć difuzora. On smanjuje protok vazduha na nivo nežnog vazdušnog strujanja kako biste nežno mogli da osušite svoju kosu što znači da će lokne biti bolje definisane i mnogo manje kovrdžave. Konkavni raspored nastavaka za volumen adaptira se obliku glave što proizvodi mnogo veći konfor pri korišćenju uređaja.

      Za precizan stil: Ekstra tanka njuška specijalno je napravljenja za precizno sušenje i stilizovanje.

      Savršen finiš: Udar ekstra hladno vazduha omogućava savršeni finiš kako biste napravili svoju frizuru.

      Precizna kontrola toplote i protoka vazduha: Satin Hair 7 fen prilagođava se svim tipovima i stilovima kose jer poseduje 3 precizna toplotna podešavanja i 2 za protok vazduha koji mogu zasebno da se podese. Tako možete istovremeno koristiti jaki protok vazduha sa niskom temperaturom. Koristeći 2.200 vati čak i duži vremenski period, gusta kosa će biti osušena brzo za sjajnu glatkoću.

      Druge karakteristike:

      Unikatni ugao filtera od 20°: Sprečava blokadu filtera kako bi se izbeglo pregrejavanje

      Tehnologija optimalne kalibracije fena: Osigurava podjednaku distribuciju toplote

      Specijalno dizajnirana mreža filtera (otklonjiva): Sprečava kosu da se umrsi kako bi se izbeglo njeno lomljenje

      Dodatne karakteristike:

      DrySafe

      Podešavanje toplote i protoka vazduha

      Funkcija maksimalne temperature / dugme za pojačavanje

      Cool touch

      Najčešće postavljana pitanja:

      Šta je Braun IONTEC?

      Braun IONTEC tehnologija je kombinacija izbacivanja negativnih jona i specijalno dizajnirane Braun karakteristike koji zajedno nude maksimalnu brigu o kosi. Unikatna Satin Protect tehnologija sušenja sa balansiranom upotrebom toplote i protoka vazduha je inovativni proboj Brauna koji dokazano obezbeđuje zdravu i sjajnu kosu.

      Ima li još nekih benefita Braunove IONTEC tehnologije?

      Braun IONTEC podstiče slabu i oštećenu kosu da održi vlažnost što znači da će kosa izgledati mekše, sjajnije i zdravije.

      Koja je razlika između Braunove IONTEC i drugih jonskih tehnologija?

      Dosta često brendovi tvrde da tehnologija koja se koristi u njihovim proizvodima donosi rezultate, ali oni su jako slabo vidljivi. Razlozi su mnogi: za početak, moraju se generisati pravi tipovi jona – moraju biti negativno naelektrisani kako bi kosi dali benefite koji joj trebaju. Takođe, broj jona mora biti tačan: teško je (a i skupo) da se generiše prava količina jona i kao takva uputi ka kosi. Braun IONTEC je dizajniran kako bi obezbedio optimalan broj jona koristeći patentiran sistem koji donosi pravi broj negativnih jona u najkraćem periodu. Zbog toga je Vaša kosa tretirana savršeno preciznom formulom koja joj pomaže da izgleda i da se oseća lepom, sjajnom i zdravom.

      Boja: crna