BRAUN HD 710 FEN
Web cijena

BRAUN HD 710 FEN

59.00€
Proizvođač: Braun
Vrsta proizvoda: Fen
Model: HD 710
Jedinica mjere: Kom
Šifra: 2998
Artikal trenutno nije dostupan. Ukoliko želite da provjerite da li je isti moguće ponovo nabaviti odradite poručivanje pa će Vas kontaktirati služba prodaje.

      Anti hair breakage: Genijalna mreža filtera na pozadini Braun Satin Hair 7 fena pomaže da se izbegne lomljenje kose. Štiti kosu da se ne usisa i upetlja unutar uređaja. Ovo čini stilizovanje još lakšim, a filter možete jednostavno izvaditi kako biste ga očistili.

      Specijalne karakteristike za savršen stajling:

      Za precizan stil: Ekstra tanka njuška specijalno je napravljenja za precizno sušenje i stilizovanje.

      Savršen finiš: Udar ekstra hladnog vazduha omogućava savršeni finiš kako biste napravili svoju frizuru.

      Precizna kontrola toplote i protoka vazduha: Satin Hair 7 fen prilagođava se svim tipovima i stilovima kose jer poseduje 3 precizna toplotna podešavanja i 2 za protok vazduha koji mogu zasebno da se podese. Tako možete istovremeno koristiti jaki protok vazduha sa niskom temperaturom. Koristeći 2.200 vati čak i duži vremenski period, gusta kosa će biti osušena brzo za sjajnu glatkoću.

      Unikatni ugao filtera od 20°: Sprečava blokadu filtera kako bi se izbeglo pregrejavanje

      Tehnologija optimalne kalibracije fena: Osigurava podjednaku distribuciju toplote

      Specijalno dizajnirana mreža filtera (otklonjiva): Sprečava kosu da se umrsi kako bi se izbeglo njeno lomljenje

      Dodatne karakteristike:

      DrySafe

      Podešavanje toplote i protoka vazduha

      Funkcija maksimalne temperature / dugme za pojačavanje

      Cool touch

      Najčešće postavljana pitanja:

      Šta je Braun IONTEC?

      Braun IONTEC tehnologija je kombinacija izbacivanja negativnih jona i specijalno dizajnirane Braun karakteristike koji zajedno nude maksimalnu brigu o kosi. Unikatna Satin Protect tehnologija sušenja sa balansiranom upotrebom toplote i protoka vazduha je inovativni proboj Brauna koji dokazano obezbeđuje zdravu i sjajnu kosu.

      Ima li još nekih benefita Braunove IONTEC tehnologije?

      Braun IONTEC podstiče slabu i oštećenu kosu da održi vlažnost što znači da će kosa izgledati mekše, sjajnije i zdravije.

      Koja je razlika između Braunove IONTEC i drugih jonskih tehnologija?

      Dosta često brendovi tvrde da tehnologija koja se koristi u njihovim proizvodima donosi rezultate, ali oni su jako slabo vidljivi. Razlozi su mnogi: za početak, moraju se generisati pravi tipovi jona – moraju biti negativno naelektrisani kako bi kosi dali benefite koji joj trebaju. Takođe, broj jona mora biti tačan: teško je (a i skupo) da se generiše prava količina jona i kao takva uputi ka kosi. Braun IONTEC je dizajniran kako bi obezbedio optimalan broj jona koristeći patentiran sistem koji donosi pravi broj negativnih jona u najkraćem periodu. Zbog toga je Vaša kosa tretirana savršeno preciznom formulom koja joj pomaže da izgleda i da se oseća lepom, sjajnom i zdravom.